Vedere Oltre 2017
2017.06.10-2017.07.09

" Egy informális találkozás alkalmával volt szerencsénk beszélni a XI. Vedere Oltre 2017 (Túl látni…) című rendezvény szervezőivel. Mint mindig most is örömmel töltött el a köztünk kialakult dialógus, melyre a megnyitó előtt került sor. A fotográfusok együttműködése bizonyítékként szolgál a mentális nyitottságra és kölcsönös tiszteletet jelent.

Mint a kultúrkör elnöke szeretném kifejezni hálámat ezeknek az embereknek, rendelkezésre állásukért, türelmükért és alázatukért melyet a művészet szolgálatába állítva elvarázsolták mind a látogatókat, mind a dolgozókat.

Különleges köszönet Dr. Alessandra Santinnak, csodálatos művészettörténésznek, aki kritikáival megszínesíti az általunk szervezett kiállításokat.

Motta di Livenza település vezetőinek, akik továbbra is hisznek a kulturális tevékenységek támogatásában és mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak, hogy az esemény magas szintű kivitelezéséhez.

A kiállításon résztvevő 6 művésznek minden jót, és sok sikert kívánunk. Reméljük, hogy az általuk képviselt értékek elnyerik a látogatók tetszését.

Maurizio Vendramini

"

Budapest Museum Hotel
1088, Trefort u. 2.
+361/485 1088
Az Alapítvány időszaki kiállításokat mutat be, találkozókat szervez, valamint oktatási tevékenységet végez a Hotel Museum Budapest művészeti galériáján.